התחממות גלובלית, אנרגיה ברת קיימא ואנרגיה מתחדשת אלו לא רק משפטים אשר חדרו ללקסיקון שלנו בשנים האחרונות, אבל עבור חברת Sympower אלו משפטים אשר התהווה את הקמת החברה ואת המשך הפעילות שלה עד לימים אלו. החברה אשר נוסדה בשנת 2015 מצליחה לשלב באמצעות פיתוח טכנולוגי חדיש, אשר משלב שימוש דאטה, ניהול אנרגטי ומעל הכל חיסכון פיננסי מצוין. פיתוח זה מאפשר ניהול של מגוון מערכות חשמל שונות, אשר מצליחות להפוך כריית ביטקויין, ניווט עודפי חשמל, ניהול אנרגיה ושימוש של מערכות מיזוג ותעשייה שונות לכדי מצוי טכנולוגי מצוין ובר קיימא.
Sympower – יעילות אנרגטית לכל מפעל
במרבית המבנים המוסדיים ומפעלי תעשייה שונים, קיימות מערכות חשמל בין אם מדובר על מערכות אוורר אשר דורשות כמות חשמל לא קטנה, מפעלים לייצור מתכות ואפילו חממות לגידול מזון. המערכת אשר מנתרת, מודדת ומייעלת את האנרגיה החשמלית מצליחה לנתב בצורה יעילה את כלל מערכות החשמל לכדי מיצוי אנרגטי. המערכת אשר מתנהלת על גבי ממשק חומרה-תוכנה, מצליחה לזהות באופן אוטומטי עם זמן תגובה קצר במיוחד את הפעילות החשמלית של מערכות החשמל השונות.
ניתן להמשיל את הפעילות הזו לכדי ניתוב אנרגטי, כאשר המערכת מעניקה תחזית יומית לשימוש האנרגטי ומאפשרת חיסכון בשימוש אנרגיה, ניתוב נכון שלה בעת השבתה שלה וכל זאת ללא כל התערבות של בני אדם. שימוש זה מתאפשר גם באמצעות מערכות סולאריות, אך באותו האופן גם בשימוש של טעינה ופריקה של הייצור הסולרי באמצעות סוללה.
פעילות אנרגטית ענפה
החזון שעומד לנגד עיניו של מנכ"ל Sympower והמייסד שלה סיימון בושל, הוא לא רק מיצוי אנרגטי והתייעלות של מגוון מערכות הפועלות על חשמל סולרי אלא מתן אנרגיה נקייה וחסכונית למגוון של תעשיות. באופן הזה הצליחה החברה להתברג כבין אחת חברות האנרגיה הירוקות בשלל מדינות, החל מפינלנד, שבדיה, גרמניה, הודו ויפן כאשר בשנים האחרונות היא עושה את צעדיה הראשונים גם במדינת ישראל וכל זאת באמצעות עידוד משרד האנרגיה.
במדינות אירופה השונות כבר מתנהל שוק של ניהול ביקוש אנרגטי, מה שהפך את חברת Sympower לחברה פופולרית בקרב חברות ענק כמו וולבו, Arctic Pape , חברות דאטה סנטר ועד לתעשיית הנייר והעץ.